Еволюция на тонове и мелодиите

мелодиите

Мелодията за телефон е тонът или звукът, който мобилният телефон издава, щом получи входящо обаждане или текстово съобщение. Старите мобилни апарати са имали просто, повтарящо се звънене, което не се отличава много от това на останалите. Днешните телефони обаче са с мелодии, съставени от различни песни, музика и звук съчетани заедно, за да се създаде огромно разнообразие от възможности за избор.

Може да се каже, че класическите тонове на звънене са отживелица, а персоналните мелодии, направени по собствен стил, са абсолютен хит.

Всъщност нуждата от различни тонове и мелодии на телефони възникна, след като хората не можели да разпознаят звъненето на собствения си апарат сред многото други на публично място.

За тази цел производителите създадоха множество специални мелодии, които потребителите да използват, за да различават сигнала на мобилния си телефон.

Мобилната индустрия пусна на пазара голям брой преработени известни сингъли за мелодии на мобилни телефони, които могат да се изтеглят по всяко време онлайн. Някои от тях са безплатни, други могат да се изтеглят срещу малка такса.

Ако сте решили да теглите мелодия, трябва да проверите капацитета на паметта на апарата ви, както и дължината на мелодията.

Стотици потребители вече използват MP3 мелодии за телефони, които им позволяват лесно да различават собствената си мелодия от останалите.

Тъй като вече имате възможността да персонализирате всяка една мелодия за специфичен човек, който ви се обажда, лесно разбирате кой ви звъни преди да сте видели екрана. Благодарение на усъвършенстваните мелодии за телефони, животът днес става все по-удобен.

Нещо повече, ако не можете да попаднете на мелодия, която да ви допада, можете да композирате своя такава. Някои модели мобилни телефони имат софтуер, който ви позволява да създадете своя мелодия, след което лесно да я зададете като основна мелодия за звънене.

Свързани

Мелодиите за мобилни телефони
Мелодии за телефони
Уникална мелодия за телефон

Рейтинг
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 (1 глас, средно: 5,00 от 5)
Loading...

Comments are closed.

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt