безплатно сваляне на музика за телефон

безплатни мелодии за телефон

Ако сте любители на специалните мелодии за телефони, с които искате да обогатите колекцията на телефона си с най-новите тонове на звънене, един от простите и ефективни начини е да ги свалите от интернет, което обаче крие опасността да се натъкнете на измамен сайт.

За щастие има и други начини да изтеглите любимите си тоновете, като избегнете изтеглянето на зловреден софтуер заедно с тях. Тук предлагаме три приложения, от които можете да се възползвате по всяко време.

Приложението Free Ringtones for Android

Приложението Free Ringtones for Android вече е ползвано от над 50 хил. потребители, които могат да теглят от богатата колекция забавни мелодии.

Потребителите предупреждават за опасността новите мелодии толкова много да ви харесат, че да забравите да отговорите на обаждането, за да изслушате мелодията докрай. Мелодиите на това приложение могат да се използват както за входящо обаждане, така и за аларма за будилник или като сигнал при получаване на SMS.

Приложението Best Free Ringtones 2014

Друго безплатно и практично приложение е Best Free Ringtones 2014, което ще ви позволи да се насладите на подбрани мелодии за телефони, които са сред най-търсените онлайн тонове и звукови ефекти, като страшни звуци, забавни или романтични мелодии.

Приложението предлага и различни стилове, като блус, рок, класика, фламенко и други.

Освен като мелодии за контакт, за аларма или за SMS съобщения, тези мелодии могат да се зададат и като таймер за възпроизвеждане на звук при изтичането на определеното време, така че ако тренирате активно, може да зададете любимата си мелодия за край на тренировката.

Приложението Most Popular Ringtones Free

Това е друго приложение за Android, което ви позволява да сваляте безплатни висококачествени мелодии, с които да обновите звука на апарата си. С това приложение лесно ще персонализирате звъненето на вашия смартфон, като заместите мелодията за входящо обаждане, будилник и SMS с любими подбрани мелодии.

Свързани

Еволюция на тонове и мелодиите
Мелодиите за мобилни телефони
Уникална мелодия за телефон

Рейтинг
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 (1 глас, средно: 5,00 от 5)
Loading...

Comments are closed.

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt