Разнообразието на българския пазар

Както се очаква, у нас се предлага голямо разнообразие на мобилни устройства. Логично, за всяко от тях се произвеждат множество принадлежности, които можем да намерим както в онлайн магазини, така и в магазините, специализирани за това.

Какви калъфи има?

Те се делят на следните видове: кейсове, гръбчета, бъмпери и калъфи тип “книга” или с падащо капаче. Кейсовете и гръбчетата предпазват вашия телефон само откъм гърба и отстрани. За да предпазим дисплея, необходимо е да си вземем протектор за екрана. Тези аксесоари се продават в зависимост от това каква марка е устройството ви. Имат вградени памети батерия. Силиконовите гръбчета прилепват плътно към вашия смартфон и не го оставят лесно да се изплъзне от ръката ви. Така е много удобно да правите снимки с неговата камера.

Какво е  калъф тип “книга” или “тефтер”?

Изглеждат като книга или тефтер, като предпазват нашите мобилни телефони отвсякъде. При падане омекотяват удара, така че дисплеят да не пострада. Могат да се използват независимо от това коя операционна система използва мобилното ви устройство. Подходящи са за използване от всеки, независимо от това, с какво се занимава. Придават елегантност и стил. Тези от естествена кожа са по-устойчиви на външни влияния, но и по-скъпо струващи. По-евтини са калъфчетата от изкуствена кожа, оцветени са в разнообразни цветове. Идеални са за младежи.

Какво е бъмпер?

Бъмперите опасват смартфоните отстрани, а понякога и отзад. Това са защитни приспособления от алуминий. Имат овори за бутоните, камерата и за зареждане на батерията. Предпазват както от удари, така и от драскотини и счупване. Ако работите на открито, на строеж или в работилница, горещо ви препоръчваме да предпазване по този начин.

Какъвто и да е вашият стил, добре е да знаете следното: има универсални калъфи и такива, предназначени за конкретен модел, тъй като отворите са поставени на точно определени места. Дали ще се спрете на силиконов, полиуретанов, кожен или друг вид, винаги можете след време да го замените с друг по ваш вкус, актуален за момента.

Свързани

Задавали ли сте си въпроса какво е калъф реплика?
Какви принадлежности за мобилни устройства има на нашия пазар?

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt