Офертина Vivacom

Vivacom не остава длъжник на своите конкуренти мобилни оператори откъм услуги, цени и мобилни апарати. Сред топ офертите, които компанията предлага, има апарати, които можете да намерите единствено във Виваком. Това са LG Zero, HTC Desire 428G Dual, както и Moto G 16GB.

Томбола с награди

Мобилният оператор редовно организира и томболи за своите клиенти, като настоящата томбола предлага на закупилите LG G5, чиято цена е 38.90 лв на месец, участие в томбола с награди, сред които са 360-градусова камера LG 360 CAM, очила за виртуална реалност LG 360 VR и други.

Lenovo A536 и Sony Xperia M4 Aqua

Освен тези смартфони при сключването на 1-годишен абонамент за някой от мобилните планове на Виваком, можете да получите Lenovo A536 за еднократната цена от 1 лв, или Sony Xperia M4 Aqua за 8.90 лв на месец с водоустойчив дизайн, който при това ви позволява да правите снимки и клипове в сладка вода на дълбочина до 1.5 метра. Неговата камера от 13 MP гарантира изключително качество на снимките.

Samsung Galaxy S5 Neo

Друга топ оферта, на която си заслужава да обърнете внимание, е Samsung Galaxy S5 Neo, който се предлага на цената от 16.90 лв на месец или еднократното заплащане на 339.90 лв. Камерата от 5 МР е подобрена и с включена специална функция Wide Selfie, която позволява да включите всичките си приятели в снимката. Подробният дисплей гарантира цветове, които са максимално близки до реалните и ви позволява да се наслаждавате на филми, снимки или игри. При това апаратът е водо- и прахоустойчив, което го предпазва от неблагоприятни атмосферни условия.

Разбира се това далеч не е всичко. Компанията предлага и много други смартфони с отстъпки, които ще намерите в сайта им.

Ако вече сте направили своя избор на апарат и искате да гарантирате защитата му, ви препоръчваме да посетите онлайн колекцията на мобилни аксесоари.

Свързани

Виваком Телефони
Булсатком Мобилни
Теленор и смартфоните
Мобилни пакети и топ оферти на Мтел
Mtel смартфони

Рейтинг
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 (1 глас, средно: 5,00 от 5)
Loading...

Comments are closed.

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt