Новите смартфони на Samsung

смартфони

За радост на всички потребители, които нямат търпение да видят какви подобрения ще има в най-новите модели на Samsung, Galaxy S7 и Galaxy S7 Edge вече са пуснати в продажба, а според статистиките те са сред най-добрите продукти, които могат да се конкурират с популярните апарати iPhone.

Новият модел Samsung Galaxy S7 се отличава както по външен вид, така и по множеството си подобрени функции. С лъскав, огледален панел с извивки, той е изключително удобен за хващане. В сравнения с предишния модел Galaxy S6, S7 е с по-ярко изразени контури и с по-атрактивен дизайн.

Апаратът включва качествен процесор, който е доста по-ефективен от предишния модел. В допълнение неговата RAM памет е 4GB. Подобрена е и функцията за правене на снимки, които стават по-ярки и ясни с камерата от 12 мегапиксела. Потребителите могат лесно да правят снимки на движещи се предмети с бързия автоматичен фокус. За селфита може да се използва предната камера от 5 пиксела.

Новият дисплей показва час, снимка, или календар, като можете да следите и за нивото на батерията без да е необходимо да го включвате. Съществуват два вида настройки –за дома и за пътуване в различна часова зона.

Батерията на новия Samsung според тестовете трае средно по 16 часа, което е с около 6 часа повече в сравнение с предния модел. Ако искате да използвате батерия, която никога да не пада, изберете Samsung Galaxy S7 Edge.

С Galaxy S7 ще имате възможността да гледате филм офлайн и да запазите всичките си видео клипове и снимки, благодарение на добавения слот за microSD карта. Екранът е с внушителния размер от 5,1 инча, а този на Samsung Galaxy S7 Edge е дори още по-голям – цели 5,5 инча.

Свързани

телефони втора ръка
Смартфоните и тяхната защита
Galaxy S3 и Galaxy S4 Mini
Samsung Galaxy A5 и Galaxy J1

Рейтинг
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 глас, средно: 0,00 от 5)
Loading...

Comments are closed.

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt