Стъклени протектори – необходимост или прищявка?

Когато си купуваме чисто нови мобилни телефони, много от нас искат да се поглезят. Купуваме му оригинален гръб, селфи стик и дори инсталираме най-новата версия на неговата операционна система. За да се защити най-крехката и чувствителна част от неговата анатомия, неговият ценен сензорен екран, някои потребители предпочитат също и протектори от tempered glass.

Преди всичко е от първостепенно значение да изберете вида стъклен протектор, който ще предпазва екрана. За да избегнете повреждане на сензорния дисплей, съветваме ви да изберете протектор от закалено стъкло или tempered glass. Напоследък се предлага и нова разновидност скрийн протектори от gorilla glass. Това е и най-устойчивият стъклен протектор на удари и драскотини . Ако искате да си го купите на оптимална, прилична цена  ще трябва да заделите между 10 и 20 лв за стъклен протектор. По никакъв начин не се спирайте на стъклените протектори от 2 лв или по-малко, които очевидно са с лошо качество.

Как да поставя  протектор от закалено стъкло?

Преди да направите каквото и да било, първо трябва внимателно да почистите сензорния екран. За оптимално почистване използвайте кърпа от микрофибър и почистващ флуид за електронни устройства.

Преди да се опитате да инсталирате скрийн протектор на мобилно устройство, ви съветваме да изчистите внимателно полето за работа, за да избегнете замърсявания и следи от мазнини, причиняващи добре познатите ни въздушни мехурчета. За следващата стъпка избягвайте прашни или замърсени повърхности.

Смартфон: поставете стъкления протектор

Сега е моментът да се захванете със сериозните неща! За перфектно поставяне на стъклен протектор, хомогенно и без мехурчета, следвайте следните стъпки: преди да залепите стъклото, първо направете тест, който ще ви позволи да разберете по-добре как да поставите защитно покритие на вашето мобилно устройство.Внимателно отлепете защитното фолио прикрепено към горната част на стъкления протектор. След това бавно поставете стъклото върху екрана, докато отлепяте останалата част от фолиото. Това е най-важният момент от поставянето на стъклен протектор.
Напаснете протектора. Имате няколко минути, преди филмът напълно да се фиксира. Наслаждавайте се! За да регулирате поставянето на защитно покритие, използвайте механичните бутони и сензори отпред на телефона си.

В нашия онлайн магазин ще намерите богато разнообразие от аксесоари за смартфони като стъклени протектори, кейсове от силикон и ТПУ, кожени калъфи, карти памет и всякакви други принадлежности, способни да преобразят облика на вашето технологично бижу. Изберете онова, което ще изрази най-добре вашата индивидуалност, отличавайки ви от всички наоколо с оригиналност и финес. Бъдете в крак с най-новите трендове!!!

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt