Мтел телефони

Mтел Телефони

Mtel е друг мобилен оператор с 20-годишна история в България. Една от водещите кампании с установено име на мобилния пазар, Mtel е известен още с активното си участие в обществения живот на България, както и с подпомагането на различни социални, културни и спортни инициативи.

Сред набора от мобилни телефони, предлагани на ежемесечен план в Mtel, са :

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6 Edge +
HTC One A9
Apple iPhone 6s 16GB
Apple iPhone 6s 128GB
LG G4 Leather Edition
LG Nexus 5X и много други

Една от промоциите на компанията е закупуването на 4-ядрения HTC Desire 320 на намалена цена. Техническите му характеристики включват 5 MP камера, 8 GВ памет и 1 GB RAM.

Друга невероятно промоция насърчава поръчването през интернет, тъй като само при онлайн поръчка на LG G3 получавате безжично зарядно за 1 лв.

Други апарати, които биха представлявали интерес за потребителите е обявеният за разпродажба LG Optimus G2 с 5.2-инчов Full HD дисплей и 13 MP камера.

Дамите вероятно биха харесали 4-ядрения LG G2 mini, който е с 8 GB памет и с 8 MP камера с LED светкавица.

Новост сред апаратите е 6-ядрения LG G4 Leather Edition, чийто иновативен заден панел е от естествена кожа. Паметта му е 32 GB, 3 GB RAM и с революционна камера от 16 MP.

Този апарат предлага прецизен баланс между издържливост и скорост, която положително ще се хареса на потребителите.

Стремежът на Mtel да предостави възможно най-доброто обслужване на клиентите си е наредило фирмата на една от лидерските позиции в България в сферата на новите технологии и иновациите.

Фирмата се стреми да мотивира диначния модерен човек с разнообразие от вдъхновяващи дизайни на смартфоните, които вече са неизменна част от ежедневието на хора от всяка възраст.

Независимо каква марка смартфони търсите, Mtel предлага практически всички известни марки в света, като се започне с Alcatel, HTC, BlackBerry, Samsung, Lenovo и се стигне до ZTE, Azumi и Coolpad.

Свързани

Виваком Телефони
Булсатком Мобилни
Теленор и смартфоните
Мобилни пакети и топ оферти на Мтел
Оферти за клиентите на Vivacom

Рейтинг
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 (1 глас, средно: 5,00 от 5)
Loading...

Comments are closed.

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt