Моят телефон и стъклен протектор?

Смартфоните и всички други високо технологични устройства от този вид, които днес са неразделна част от нашето ежедневие (например таблетите), позволяват на потребителите да използват изключителните възможности на многофункционалните им дисплеи. Необходимо е много да се пазят, за да не се налага тяхната честа смяна. Така както си купуваме инструменти и резервни части за смяна за нашия автомобил или мебели, така стъклени протектори са неизменен аксесоар, без който по никакъв начин не можете да оставите вашия смартфон.

Телефоните вече не се нуждаят от клавиатура, защото дисплеите поемат тази роля благодарение на тъч скрийн функцията. Това подлага дисплея на силно замърсяв,ане с пръстови отпечатъци, омазнявания, издрасквания и други подобни, които в краен случай налагат смяна. С помощта на стъклен протектор за дисплей от tempered glass, вие ще можете да защитите повърхностите на електронните устройства, които притежавате, без да се налага честа смяна.

Тези стъклени протектори ще ги защитят от прах, налепи и други замърсявания. Ако пък ви тревожи, че между скрийн протектор  от закалено стъкло и екран ще останат балончета с въздух, не се безпокойте – това наистина е възможно, но пък можете лесно и  без инструменти да се избавите от тях само с подръчни средства.

Как да процедирам при лепене на стъклен протектор?

Не се нуждаете от специални инструменти. Преди всичко пригответе една чаена чашка, в която сте смесили спирт и вода в равно съотношение. Пазете вашите мебели, а инструменти за смяна не са нужни. След това, преди да започнете почистването с разтвора, избършете екрана на вашето мобилно устройство за да отстраните всички следи от омазнявания, налепи и пръстови отпечатъци. Важно е по никакъв начин да не ползвате плат с влакна или мъхеста повърхност, защото иначе рискувате да останат нежелани миниатюрни частици, които впоследствие ще е невъзможно да отстраните и ще се наложи смяна на стъклен протектор.

След като сте почистили дисплея с кърпата вземете обикновена клечка за уши, без никакви инструменти. Потопете я в разредения с вода  спирт и почистете повърхността на дисплея много деликатно. Незабавно попийте повърхността на дисплея със сухата кърпа, защото не бива да оставяте влага да се задържи върху устройството. След като перфектно сте полирали дисплея и сте отстранили всички видими и невидими следи от замърсявания и вече имате един напълно чист телефон (таблет), време е да се заемете с вашия стъклен протектор от закалено стъкло. Премахнете фолиото от залепващата му страна.

Хванете вашия стъклен протектор за ръбовете (сякаш държите диск), за да не го зацапвате. Повърхността му не бива да се пипа с пръсти, защото много лесно се замърсява. Започнете лепене от най-горния или най-долния край на устройството. Дръжте защитния филм под ъгъл спрямо дисплея за по-голям контрол при залепването. След залепянето лекичко потъркайте облепения дисплей равномерно с банкова или друга пластикова карта, за да се избегне задържане на въздух и неравности. Ако има въздушни мехурчета внимателно отлепете част от протектора за да се освободи въздуха и го поставете отново.

Има ли необходимост от лепене на стъклен протектор от закалено стъкло?

Дали ще инвестирате в лепене на стъклен протектор от tempered glass или не – изборът е ваш. Факт е, че ако нашият автомобил или пък някои от нашите мебели или инструменти вкъщи се повредят се налага да си купите нови. Същото е и с електронните ни устройства. Оборудвайки ги със скрийн протектори от закалено, ние задълго се застраховаме при неприятни случаи. Факт е, че сумата заделена за стъклен протектор от закалено стъкло е многократно по-ниска от това, което бихме платили при  счупване на екрана, ако го изпуснем върху мебели или нашия автомобил. Тогава ще се наложи смяна и поставяне на стъклени протектори, както се грижим за нашите мебели или автомобил, а и неминуемо ще си купите скрийн протектор от tempered glass. автомобил

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt