Приспособления за мобилни устройства за моите нужди

В днешно време смартфоните са с много повече функции от обикновените мобилни телефони и  е от изключително значение да ги защитим. За целта са изобретени множество приспособления Те биват различни видове: скрийн протектори, кейсове. Съществуват различни видове – удароустойчиви, силиконови, полиуретанови, кожени калъфи, бъмпери, гръбчета.

Как да изберем най-подходящото за нас?

Дали ще е силиконов калъф, кожен калъф, луксозен калъф или бъмпер, трябва да се съобразим с едно – каква марка са нашите любими смартфони. Независимо от това как е направен калъфът, функцията му е да предпазва нашия телефон. Такива аксесоари можете да намерите на всякакви цени – от много евтини до много скъпи, луксозни маркови изпълнения. Младежите и учениците по-често се спират на гръбчета от силикон или полиуретан, като е добре да се вземат и предпазни стъкла за екрана, така наречените протектори за дисплей. Калъфите тип тефтер са любимите ми. Те обгръщат смартфона от всички страни, като по този начин той е защитен от уdари, падане, драскотини и други влияния на външната среда.

Какви резервни части са ми нужни?

Добре е да имаме подръка допълнителни карти памет, зарядни устройства, зарядни 220v и външни батерии, в случай че тези, с които разполагаме се запълнят или повредят. Аксесоарите биват два вида: универсални или за конкретен модел. От изключително значение е при избора им да се съобразим с техния модел, например: lenovo vibe, p10 lite, Huawei, Panasonic, Samsung и други подобни.

Нужно ли е да си направя сам калъф?

Богатото разнообразие на предлаганите модели на нашия и световен пазар прави излишно губенето на време за изработване на каквито и да било приспособления. Можете да ги намерите в широк ценови диапазон – от най-евтини до най- скъпите и луксозни изпълнения. Така те могат да задоволят всеки вкус – от най-претенциозните до хората с не толкова големи възможности. Така че – не му умувайте – намерете този, който ви харесва в момента и си го подарете без колебание!

Свързани

Каква стока се предлага на пазара?
Какво е силиконови калъфи?

 

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt