Мобилни оператори в България

Мобилни оператори

Доскоро в България имаше три основни мобилни оператора, които постоянно се конкурират в цени, оферти и услуги, за да привлекат потребителите на своя страна. Това са Vivacom, който е с най-големи приходи за последните три години, Mtel и норвежката компания Telenor, която закупи мобилния оператор Globul. Независимо към кой мобилен оператор сте включени, можете да изберете онлайн висококачествен калъфи за телефони мобилния.

Конкурентни цени при мобилни оператори Vivacom и Telenor

Едва след преминаването на Globul в норвежки ръце започна истинската конкуренция на мобилни услуги в България, а цените на абонаментните планове на тези три оператора започнаха осезаемо да поевтиняват. Пример затова са промоционалните цени на плана Net&Call XXL на Vivacom, който от 99,99 лв. на месец, поевтиня на 29,99 лева месечна такса. Същото такова голямо намаление предложи и Telenor с плана “Резерв Стандарт 99,99”, който при това добави още 2000 минути към пакета и го направи с общо 4000 минути разговори към всички мрежи и 5000 MB неограничен интернет.

Пакет Мтел безкрай 70 на Мтел

Mtel засега отстъпва на конкурентите си по цени, тъй като не предлага такова голямо намаление на техния пакет “Мтел безкрай 70“, който няма ограничения в броя на минутите за разговори с всички мрежи и неограничен 10000 MB интернет. Неговата месечна такса остава 70 лв. При сключването на двугодишен договор, в тази цена са включени по 2000 MB интернет за Viber и Facebook приложенията, както и 1000 минути за разговори със страните от Европейския Съюз.

Появата на Макс телеком

Преди половин година и друг четвърти оператор се появи на българския пазар. От двата телекома Булсатком и Макс телеком, получили лиценз, Макс телеком започна своя успешен старт на 29 септември 2015 г. като предлага приложение за мобилен пренос на глас през интернет, разговори с всички мрежи в страната на цената на 5 ст. за минута и 10 ст. за минута в Европа.

Това дава възможност на българския потребител, който не иска да се включи към нито един от трите утвърдени оператора Мтел, БТК или Теленор, да използва новооткрития оператор и да се възползва от мобилното му приложение Voicer за провеждане на разговори през интернет. Новост тук е предлащането на тази услуга, като клиентите зареждат определена сума, която при изчерпване трябва да се зареди отново. Началната цена за зареждане е 5 лв, а сумите за презареждане са според желанието на клиентите, които могат да избират от опциите 5, 10, 50 и 100 лева. Всички потребители на Voicer разговарят безплатно помежду си.


Мобилен оператор Мтел

Mtel е друг мобилен оператор с 20-годишна история в България. Една от водещите кампании с установено име на мобилния пазар, Mtel е известен още с активното си участие в обществения живот на България, както и с подпомагането на различни социални, културни и спортни инициативи.

Мобилен оператор Виваком

Vivacom предлага на потребителите си цял набор от мобилни телефони, които съдържат най-различни екстри и са достъпни на добри цени.

Мобилен оператор Булсатком

Булсатком е сравнително нов сателитен оператор, който обаче все повече разширява покритието си в страната и се ползва от внушителните 900 хиляди домакинства.

Мобилен оператор Теленор

Третият по големина мобилен оператор в България също има различни оферти за потребителите, които желаят да си закупят нов смартфон.

Мобилни пакети и топ оферти на Мтел

По последни данни над 4.2 милиона потребители се възползват от неговите фиксирани и мобилни услуги.

Оферти за клиентите на Vivacom

Vivacom не остава длъжник на своите конкуренти мобилни оператори откъм услуги, цени и мобилни апарати.


Свързани

Ползите от използването на калъфите за смартфони
Мелодиите и тонове за телефони
Защитете любимия си смартфон
Нова мода сред потребителите

Рейтинг
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 (1 глас, средно: 5,00 от 5)
Loading...

Comments are closed.

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt