Създайте ваша собствена уникална музика за телефон

мелодия за телефон

Всички мелодии за телефони са ви омръзнали и искате нещо съвсем ново и различно от всичко, което сте чували досега? Може би е време да опитате да създадете собствена уникална мелодия, която да слушате на телефона си.

Тук ще посочим четири от начините да направите това бързо и лесно:

Използвайте софтуер за създаването на собствена мелодия

Лесно е да намерите подобен сайт по ключови думи като „създаване на мелодии за телефони”. Можете да използвате например софтуера Ringtone Maker и да създадете мелодии с продължителност до 30 секунди, след което да ги съхраните в WAV, WMA, MP3, AUDIO CD или OGG и да ги качите на телефона си.

Използвайте сайтове за създаването на собствена мелодия

Още по-лесен начин е да се възползвате от услугите на специални сайтове, които не изискват тегленето на софтуери, за да създадете ваша мелодия. Такъв сайт е например makeownringtone.com, с чиято помощ лесно можете да превърнете в мелодия за телефон всяка една част на аудио файл. Мелодията е с продължителност до 30 секунди, тъй като повечето телефони не поддържат по-продължителни мелодии.

Използвайте приложения

Можете да се възползвате от безплатните приложения Ringtone Maker за Android или Create Ringtones! за iOS. Тези приложения ви позволяват да заредите всяка песен, която се намира в телефона ви и да я обработите, като й добавите ефекти. Използвайте тази част от песните, която ви допада най-много, за да създадете уникален тон на звънене, на който ще се наслаждавате.

Използвайте iTunes

С негова помощ отново ще можете да използвате части от песен, за да създадете собствена мелодия за телефон. Предимството тук е, че iTunes ви позволява да обработите всеки аудио файл, независимо от разширението. Избирате любимата си песен от колекцията и отбелязвате от къде да започне мелодията и на коя минута и секунда да спре, като продължителността й трябва да е максимум 30 секунди.

Свързани

Еволюция на тонове и мелодиите
Мелодиите за мобилни телефони
Мелодии за телефони

Рейтинг
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 (1 глас, средно: 5,00 от 5)
Loading...

Comments are closed.

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt