Защо избрах калъф от крокодилска кожа?

калъфа от крокодилска кожа

Като част от голяма счетоводна фирма, работата ми се съсредоточава изключително в офиса, където работя с още четири колежки. Нерядко се случва да си споделяме коя с кого излиза, на коя детето й е болно, коя какви гримове използва и други женски неща. Нали разбирате – колежките винаги имат какво да си споделят в почивките!

Смартфоните отдавна са на мода в нашия офис. Всяка една от нас има удобен модел мобилен телефон, който е не само за удоволствие, но е и важен помощник в работата.

И ето че вчера, по време на обедната почивка, докато си приказваме сладко в коридора, телефонът на една от колежките ми звънна. Не съм от любопитните, но нямаше как да не забележа калъфа, който извади – невероятно елегантен, тъмно кафяв, от крокодилска кожа, при това във формата на портмоне. Никога не бях виждала подобен и реших веднага след разговора да я разпитам по-подробно за него.

Забелязах, че и останалите колежки наоколо са впечатлени не по-малко от мен. Въпросната колежка приключи разговора и след като я помолихме, ни даде да го разгледаме. Оказа се още по-хубав и практичен, отколкото първоначално очаквах. Имаше място за карти, място за книжни пари, а телефонът изглеждаше напълно защитен от солидната и същевременно мека кожа.

Момичето ни каза, че този калъф вървял със специален ремък, който позволява да го носиш като кокетна дамска чантичка в ръката си, но тя беше махнала временно ремъка, понеже предпочита да носи калъфа в дамската си чанта.

Можете да си представите какво се случи на следващия ден – целият ни офис беше екипиран с такива калъфи, само че всяка от нас си беше избрала любимия цвят.

Свързани

Кожен калъф за новия ми приятел
Калъф за телефон тип портфейл за моя шеф

Рейтинг
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 глас, средно: 0,00 от 5)
Loading...

Comments are closed.

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt