Кожен калъф за новия ми приятел

новия ми приятел

Ние с Катя сме първи приятелки! Едва дочаквам да свършим последния час, че да излезем заедно по магазините! Почти през цялото свободно време след училище сме заедно – или на разходка, или на кино, или някъде на заведение. Днес се уговорихме да отидем да обядваме заедно в едно от заведенията близо до училище. Имах да й разказвам толкова много неща…

От 5 дена имах ново гадже, което не исках да изтърва. Не само, че изглеждаше невероятно с тези дълбоки сини очи, но и се държеше изключително мило с мен. С две думи – идеалният мъж! И ето че от него разбрах, че следващата седмица има рожден ден.

На този обяд с Катя имахме мисия – да изберем страхотен подарък за това момче, по което вече здравата бях хлътнала. Дълго обмисляхме различните варианти, след което се спряхме на нещо, което сякаш най-много ми допадна.

Реших да го впечатля със специален подарък, който честичко да му напомня за мен, затова избрах да му подаря луксозен и качествен калъф за телефон. Това означаваше да се сеща за мен всеки път, когато ползва телефона си, което ще е доста често нали?

След като избрахме какъв ще е идеалният подарък, Катя извади смартфона си и започна да преглежда какви опции имахме онлайн. Така щяхме да спестим доста време.

Понеже исках нещо практично, качествено и луксозно, но не прекалено скъпо, се спрях на Яхтената колекция в един сайт за калъфи, защото моделите там най-много ми харесаха. Приятелят ми има Samsung Galaxy 4, затова му поръчах един изключително стилен черен кожен калъф, създаден специално за апарат като неговия.

Сигурна бях, че екстрите, които този кожен калъф предлагаше – специални места за карти и отделение за книжни пари, щеше да се харесат на моя нов приятел.

Не останах с излъгани очаквания. Подаръкът не просто му хареса – той остана очарован. Може би с този подарък успях да му покажа колко много значи за мен и колко много го ценя.

Свързани

калъф от крокодилска кожа
Калъф за телефон тип портфейл за моя шеф

Рейтинг
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 глас, средно: 0,00 от 5)
Loading...

Comments are closed.

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt