Колко струва калъф за телефона през 2018 година

Тук можете да откриете най-добрия избор от панели и калъфи за Huawei и други марки без да харчите излишни средства. Калъфите от титан струват повече  дори и от най-скъпия iPhone.

Закупуване на калъф за предпазване на моя смартфон

Можем да разделим калъфите за мобилни телефони на две групи: тези, които трябва да бъдат премахнати, за да получите достъп до устройството, и тези, които не трябва да се премахват. Силиконовите спадат към последните. Прозрачните калъфи в продажба преди време прилепвали плътно към телефона. Но това способствало за образуването на конденз, който можел да повреди апарата. В наши дни, аксесоари за телефон като силиконови калъфи обхващат само задния панел на телефона. Калъфи за телефони се произвеждат в най-разнообразни цветове, но трябва задължително да се изберат за конкретния модел. Някои от тях имат вградени зарядни устройства. Те също имат прорези за камерата, бутоните и конекторите. Всеки калъф е индивидуален за даден модел.Силиконовите калъфи не само предпазват покритието от надраскване, но и предпазват телефона от изплъзване от ръката, особено гланцираните. Същевременно екранът не е защитен, затова е добре да се отнасяте към телефона си по-внимателно.

Не се нуждаят от допълнително предпазване външни батерии и вградена памет. но се отнасяйте грижливо към тях.

Кой калъф е подходящo да купя за телефона си

Калъфите, които не е необходимо да се отстраняват от телефона са от типа “тефтер”. Те се използват за мобилни устройства със сензорен екран. Едната част от този калъф се поставя върху задния панел, а другата,предпазваща екрана, се отваря. Калъфът тип “тефтер” трябва точно да отговаря на размера. Съществуват и кожени калъфи. Ако решите да си купите от този тип, добре е да направите проба за съответствие.

Какво е калъфи за телефони

●             Кейс  – прикрепя се към колана с помощта на скоби. Отваря се и се затваря най-често с помощта на магнитен бутон, съществува силиконов кейс;

●             Джоб – обгръща плътно телефона и само едната страна (обикновено отгоре), остава отворена. Кожен калъф

●             торбичка с копче или цип – лесно се затваря и надеждно скрива телефона. Смята се, че този тип калъфи са най-удобни и практични;

●             калъф за ръката – удобен за туристи, спортисти,хора, занимаващи се с физически труд. Силиконов калъф.

Какво е калъф за телефони реплика

Това е копие на марка, което изглежда точно като оригинала. Ниски цени. Оригинални модели. Стъклен протектор. Идеално за тези от вас, които искат да са в крак с модата. Предпазват надеждно вашия инчов дисплей.

Свързани

Какво да избера – калъф или кейс?
Какво означава калъфи за телефони

 

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt