Кой калъф за телефон да си купя

Какви  прицпособления има в продажба?

На българския пазар можем да открием всякакви аксесоари – от селфи стик до всякакви протектори. Въпросът е кой от тях е най-подходящ за мен и на каква цена? Мога ли да си го позволя в момента? Как да се ориентираме в голямото разнообразие предлагано по всякакъв начин?

Видове калъфи за мобилни устройства

Биват кейсове, гръбчета, бъмпери, калъфи от различни материали и производители.

Протекторите от най-висок клас са от типа тефтер или с падащо капаче. и Марковите и  кожени калъфи за мобилни телефони струват по-скъпо. Те запазват вашия екран. В случай, че желаете нещо по-трайно – добре е да изберете кожен калъф. Ако искате нещо на народни цени – съществуват варианти – реплика.

Кейсове, гръбчета за моя смартфон

Те могат да бъдат от силикон, полиуретан и други. Каквото и да изберете за Вашите мобилни устройства, непременно го съобразете с модела им, тъй като отворите трябва да съвпаднат за по-лесна употреба на екран и зарядни устройства – дали ще е за p20 lite, p10 lite, nokia lumia, motorola moto и др. Тези струват по-евтино.Добре е да се застраховате и с външни батерии.

Бъмпери

Названието произлиза от английски език – “bumper”, което означава броня. Това е защитно приспособление от алуминий за вашия мобилен, което го обхваща от всички външни страни, а при някои модели – и откъм гърба. В този случай е добре да си купите и скрийн протектори за екрана. Какви да бъдат те – зависи от вас.

Универсални калъфи

Макар и универсални, калъфите от този вид са мултифункционални и предлагат екстри, които не са за пренебрегване, като джобчета за карти, пари, дребни предмети и други. Цените им варират според вида. Стават също и за смартфони с повече сим карти. Могат да се използват за устройства имащи подобни размери. Те са от високо качество и изработени от разнообразни материи, в най-различни цветове и принтове.

Свързани

Какво е калъфи за телефони
какво е калъф за смартфон реплика

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt