Калъф за телефон тип портфейл за моя шеф

Кожен калъф за телефон

Вече от няколко години работя във IT фирма и съм много доволен както от шефа и колегите, така и от заплащането. За разлика от повечето други работни места в България, моето си е направо за завиждане. С колегите имаме редовни почивки, които се спазват точно, имаме редовни бонуси за добре свършени проекти, както и добре платени часове, ако се налага да остана извън работно време.

Ето, че шефът, с който може да се каже, че отдавна сме приятели, покани целия персонал, включително и мен на специален банкет. Поводът беше 15-годишнината от създаването на фирмата. Нямаше как да отида на такова събитие без подарък, затова вечерта след като се прибрах, започнах да мисля възможните варианти за подарък, с който бих могъл да покажа уважението си към шефа.

Седнах пред компютъра, за да намеря идеи и попаднах на няколко добри варианта. Като практичен човек, обаче, се спрях на стилните калъфи или кейсове за телефони – забелязах, че шефът ми все още нямаше такъв.

Започнах да търся висококачествени калъфи за телефони на достъпни цени и така попаднах на The Yachting Collection, предлагаща точно такива модели, каквито си представях, че ще допаднат на шефа.

Изборът малко ме затрудни, защото ми беше трудно да избера между три изключително стилни и практични модели, идеални за бизнесмени, но накрая се спрях на кожения калъф за телефон тип портфейл.

Цената си заслужаваше качеството, а виждам, че и от тогава насам шефът ми постоянно е с него. Явно много му е харесал и му е удобен. Сега обмислям скоро да си купя такъв и на мен!

Свързани

калъф от крокодилска кожа
Кожен калъф за новия ми приятел

Рейтинг
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 глас, средно: 0,00 от 5)
Loading...

Comments are closed.

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt