Какво означава калъф за смартфон

За повечето собственици на смартфони калъфите са принадлежности, които удължават живота му, правят го стилен и удобен за употреба, и ни придружават ежедневно. Хората са склонни да прекарват все повече време в избор на предпазни приспособления.

Каква е разликата между калъфи и гръбчета за телефони?

Калъфите биват аксесоари от кожа или синтетични, тип тефтер или с капаче, като осигуряват оптимална защита и често са предназначени за определен модел, за да позволят използването на мобилен телефон без той да се изважда от капака. Този вид протектор е моят фаворит. Какво гледаме при избора на калъф? Гърбове са защита за задната част на смартфона. Могат да бъдат твърди аксесоари или от силикон. Съществуват универсални калъфи с оригинален дизайн. Стъклени защити се слагат за защита на вашия екран.

Какво е бъмпер и кейс?

Това е приспособление, което защитава устройството ви от удари. В общия случай те покриват устройството отстрани, но могат да обхванат и гърба. Могат да бъдат под формата на гръбчета или метални протектори, обхващащи само страните на вашата джаджа. Как се прави калъф за смартфон. Тъй като всеки модел е различен, например htc desire, изборът на калъфи винаги зависи от модела. Дали ще са кожени или от полиъретан, всички те имат отвор за вградената камера и за кабели за зареждане.. Отвор за памет не е необходим, тъй като тя е вградена.

Как се прави калъф от силикон

Силиконовите калъфи за разлика от протектори предпазват само гърба на мобилния, а не неговият екран. Те излизат и по-евтино. Как се прави калъф от силикон. Отрязваме оризова хартия, увиваме нашето htc и откъм гърба, залепваме с тиксо, очертаваме дупките с маркер, поставяме го върху хартия с екрана надолу и очертаваме страниците и отворите със силиконов пистолет. Рисуваме гърба по наше желание. Отлепяме силикона от хартията. Може да украсим с лак за нокти.

Как да украсим калъф за телефона

Украсяването с прави линии е най-лесно. Можете да украсите вашите любими калъфи с цветно тиксо, лакове за нокти, маркери. Да украсим калъфи можем и като ги изрисуваме с лак за нокти в мотиви по наше желание. Това ще направи нашите кейсове уникални и неповторими.

Свързани

Колко струва калъф за телефона
Какво да избера – калъф или кейс?

 

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt