Какво е стъклен протектор?

След като си купим нов телефон, въпросът, който всеки от нас си поставя е как да го предпазим от опасностите, които крие ежедневието. За целта съществуват множество аксесоари като силиконови кейсове, гръбчета, бъмпери, кожени калъфи, флипове и стъклени протектори от tempered glass. Какво да изберем зависи единствено и само от нашите предпочитания. Дали сте спортна натура или залагате на елегантния стил, скрийн протектор е нужен на всеки. Вие сте на правилното място. Всеки ще намери това, което търси в нашия онлайн магазин Skythelimits. Докато кейсовете и гръбчетата предпазват смартфона ви откъм гърба, стъклените протектори от tempered glass предлагат защитно покритие като предпазват неговия екран.

Премахване на стъклени протектори от мобилно устройство

Нашите аксесоари протектори от tempered glass предоставят защитно покритие и са покрити със силиконово лепило, което освен че позволява поставяне без мехурчета, ви позволява лесно да ги отстраните, без това да оставя следи или отпечатъци. Ако вашият glass protector е поставен преди много време, може да е малко трудно, но се извършва без помощта на каквито и да е инструменти. Просто трябва да го хванете в единия ъгъл с нокти и да го повдигнете леко.

Ако обаче ви е трудно или сте си изрязали ноктите до дъно, опитайте да използвате пластмасов нож или клечка за зъби, за да си помогнете.
По никакъв начин не ползвайте твърд или абразивен предмет, тъй като той може да повреди екрана на вашия смартфон.

Има ли друг начин за сваляне на скрийн протектор?

Тъй като съвременните смартфони са със заоблени ръбове, можем да ви посъветваме да пробвате да промушите по-твърда хартийка от единия ъгъл  и да я подпъхнете напред, така че да се отлепи неговия стъклен протекторНе го огъвайте защото  може да се нарани неговото защитно покритие и да ви се счупи в ръцете и тъй като стъкълцата са много фини и остри, опасността от нараняване е доста висока. След това намалява видимостта и трябва да изчистите добре вашия стъклен скрийн с мокра кърпичка и микрофибърна кърпичка. Ако спазите всичко изброено дотук, успехът ви е гарантиран.

Предложените на нашия сайт разнообразни аксесоари за всякакъв вид мобилни устройства са с гарантирано качество и на оптимални цени. Можете да избирате между различни модели и марки. Важно е да знаете точния модел на вашето устройство. Ако не можете да направите своя избор или се колебаете какво да изберете, свържете се с нас. Ще се радваме да ви помогнем за вземането на правилното решение.

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt