Какво е силиконов калъф?

Обикновено, ако искаме да предпазим устройството си от удари, решаваме да закупим калъф. Трябва обаче да внимаваме при избора му, като вземем предвид за кой модел е създаден. Например htc desire, Huawei, p10 lite и други. Много пртребители избират силиконови кейсове, тъй като не позволяват телефона да се изплъзне от ръката. За предпочитане са обаче кожени калъфи, защото предпазват от всички страни. Всички те имат отвори на определени места за камерата, бутоните и за включване на зарядни устройства.

Как да предпазя надеждно телефона си?

На гърба на смартфона поставямесиликонови калъфи. За да предпазим неговия lcd дисплей е добре да си вземем скрийн протектор. Има протектори, които се поставят направо върху екрана. За гръбчето ще си вземем силиконов протектор. Неговите батерии и памет се намират вътре и не се нуждаят от специални грижи. Когато се запълнят неговите карти памет е добре да си закупим нови.

Какъв калъф да избера?

Напълно ще отговори на вашите нужди  кожен калъф тип тефтер. Ако искате обаче по-голяма защита, продават се стъклени протектори за екрана на вашите мобилни телефони. Ако обаче бюджетът ви не го позволява, винаги можете да си направите силиконови калъфи. Лесно и по джоба на всеки е да си направи такъв с помощта на силиконов пистолет, хартия за печене, ножица и химикал. Отрязвате парче от хартията, колкото да увиете телефона си в нея, залепяте с тиксо, така че да бъде увит от всички страни, очертавате всички отвори – за камерата, бутоните, зарядното. Поставяме върху парче хартия за печене, вземаме силиконовия пистолет и много внимателно очертаваме границите на телефона. На гръбчето можем да нарисуваме с химикал различни мотиви и ги повтаряме с пистолета. След като изстине, изваждаме вече готовият калъф и по желание можем да го оцветим с лак за нокти по наш вкус. Поставяме на телефона и ето – чисто нов калъф за почти без пари!

Свързани

Каква стока се предлага на пазара?
Мобилни устройства за моите нужди

 

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt