Какво значи калъф за приспособление “реплика”?

Реплика е предмет, който изглежда точно като оригиналния, но не е оригинален продукт. Може да бъде имитация или копие. Много от репликите са изработени от материали с различно качество от марковите.

Как да се ориентирам какво да си купя?

Хората са различни и потребностите им са индивидуални. Всеки е добре сам да се ориентира в морето от предложения на пазара. Ако искате калъф за вашия смартфон, можете да си вземете кожени, силиконови, полиуретанови и други аксесоари.  Реплика струва по-евтино от марка. Това е като да си купиш обувки, само че за мобилни устройства. По такъв начин ги редпазвате от удари, падане, надраскване и всякакво нежелано външно влияние.

Как да предпазя мобилния си от домашни любимци?

Съществуват многобройни възможности: кейсове, гръбчета, бъмпери, кожени калъфи и т.н. Кейсовете, силиконови и твърди, предпазват гърба. Имат отвор за камерата. С цел съхраняване на батерия,сим карти, игри, снимки и памет във вашите мобилни телефони, те следва да са предпазени от всички страни. Дисплеят на вашия телефон може да се запази кристално чист, ако поставите стъклен протектор. При тях също може да избирате между марков и реплика.

Кейс, бъмпер или калъф?

На тези, които нямат големи претенции ще препоръчам силиконово или полиуретаново гръбче. То лесно се сваля и можете да извадите батерията, когато е необходимо. При калъфчетата това става по-трудно. От друга страна те обхващат телефона от всички страни. Дали ще си вземете от 5.00лв или повече, вие решавате. Помнете, че винаги когато решите можете да го смените с друг, по-вълнуващ модел!

Свързани

Кои калъфи за телефони да си купя
Какво е калъфи за телефони

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt