Задавали ли сте си въпроса какво е калъф реплика?

Както при всеки друг артикул и при калъфите освен оригинални, маркови, съществуват и калъфи реплика. Те имитират оригиналните , но са значително по-евтини. Можете да си закупите такива аксесоари онлайн или в някой магазин. За тях, както за всички останали важи същото – да обърнем внимание на марката и модела на нашия телефон, ако не знаем точния модел, той е записан в неговата памет. Калъфите имат точно определени отвори за камера, бутони и зарядни. Съществуват и универсални калъфи.

От какво са изработени тези калъфи?

Има такива от силикон, които добре прилепват и се препоръчват, за да не се изплъзва вашият смартфон. Те са в ярки цветове или безцветни, подходящи за всеки вкус, а защо не и за подарък? За дисплея на телефона предлагаме протектори, тъй като е важно да се пази от прах и надрасквания. А също така и камерата, за да станат перфектните снимки. Има също кейсове и калъфи от полиуретан и кожа. Калъфите тип тефтер се препоръчват на по-претенциозните, а и на онези, които имат нужда да предпазят устройството си от всички страни.

Защо да си взема калъф?

Електронните устройства са много податливи на външни влияния. Ако претърпят удар, шок или случайно ги изтървем на пода, това може да бъде фатално за тях, а и за нашия джоб. Затова е добре да си вземем калъф, който ги предпазва от удар и по този начин съхраняваме техния процесор, дънната платка и батерията. Телефонът също така не бива да попада във вода, в такъв случай неговата батерия може да се повреди. Добре е за нашите телефони да имаме и бъмпер, който обхваща устройството от всички страни и е подходящ за работещи в работилница, на строежи и на открито.

Свързани

Колко вида калъфи за смартфони има на българския пазар
Кой калъфи за смартфони са по-добри

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt