Какво да избера – калъф или кейс?

Телефонните калъфи и кейсове не са обикновени вещи, те са незаменими принадлежности за защита на телефоните и разкриват вашата личност с многообразни цветове, като имате възможност да избирате модел по ваш вкус. Големината им зависи от инча на вашето устройство.

Можете също да предпазите вашите лаптопи и смарт часовници.Разумно би било да се снабдите с резервни части. В тях се намират звукови карти, аудио системи и карти памет, а също и зарядни устройства. Те нямат нужда от защита.

Защо да предпазя смартфона си от удари?

Много неприятно е, ако телефонът ви се изплъзне от ръцете и се надраска или счупи, затова е от изключително значение да го предпазите по най-добрия начин. Затова трябва да бъдат взети под внимание много критерии, за да се подбере най-адекватния за вашите нужди. Съществуват много различни видове калъфи за мобилен телефон, но всеки сам трябва да избере този, който му пасва най-добре. Калъфи за телефони се правят от различни материали. Биват от кожени, пластмасови, силиконови разноцветни аксесоари. Добре е да се различават калъфите, кейсовете, протекторите за дисплея. Те биват на различни марки и цени.

Кои калъфи за телефони са по-добри

По-лесен за употреба, силиконовият предпазва устройството от всякакъв шок. Приятен на допир, той се адаптира чудесно към деликатни ръце. Имайте предвид, обаче, че по-дебелият силикон осигурява по-високо ниво на защита от тънкия. Има обаче един недостатък, силиконът бързо се замърсява. Могат да се закупят на ниски цени. За предпочитане са  ултра-устойчивите  полиуретанови гръбчета.Те са меки на допир, често прозрачни с ярки цветове. Тези калъфи са по-добри. Мият се с вода. Подходящи за всеки.Те са моите любими калъфи.

Кожени калъфи: освен че предлагат луксозен дизайн, те защитават всички смартфони и не излагат на удари никоя част. Тези от синтетични материи са по възможностите на всеки.

Колко вида калъфи има на българския пазар?

На българския пазар съществуват множество видове калъфи. Всеки сам избира какъв вид защитни приспособления да използва.

Какво значи калъф реплика?

Съществуват също калъфи реплика. Те имитират големите марки, но са значително по-достъпни за масовия потребител.

Свързани

Колко струва калъф за телефона
Какво означава калъф за смартфон

 

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt