Какви принадлежности за мобилни устройства има на нашия пазар?

Дали са протектори, калъфи, гръбчета, бъмпери, зарядни, кабели, батерии, слушалки, всички тези аксесоари са от първа необходимост, за да работи вашият смартфон безотказно.

Как да направя своя избор?

Полиуретановите гръбчета са най-разпространени сред младежите. Произведени в разнообразни принтове, те привличат с ярките си цветове. Силиконовият калъф плътно обхваща мобилния телефон. Кейсове  от силикон могат да са прозрачни или цветни. Устройството се обхваща от всякъде от калъфи. Дали ще изберете силиконови калъфи или кожени , важно е всички мобилни телефони да бъдат надеждно опазени. На работа, в училище, на улицата, на строителния обект, в парка – вашият неотменен спътник се нуждае от сигурност.

И все пак – кое да избера?

Както и да го мислите – трябва задължително да се съобразите с едно – това е марката и моделът на вашето устройство. Дали ще е blackberry, lumia, zte, htc, Huawei, Nokia, Samsung, Panasonic, p10 lite, те всички имат камери. Аксесоарът е индивидуален за всеки от тях, тъй като има отвори, за да могат да функционират правилно. При лаптопи се гледа само размерът. Ако изборът ви зависи от цената, силиконов калъф може да се закупи на ниски цени. Полиуретановите са още по-евтини. Подходящи са за деца и ученици.

Каква е разликата?

Бъмперите се препоръчват при работа в агресивна среда, при работа навън, на строеж, в работилница или ако има опасност от падане. В този случай е добре да имате и допълнителна защита. Ако си вземете гръбче, задължително е да ползвате и стъклен протектор за дисплея, тъй като отпред смартфонът ви остава уязвим на външни влияния. Той се почиства лесно от пръстови отпечатъци и други замърсявания. Калъфите тип книга или тези с падащо капаче е добре да прилепват идеално, тъй като в случай, че са по-големи, не могат да изпълнят предназначението си така,  както се очаква.

Свързани

Какво значи калъф за смартфон реплика
Колко вида калъфи за смартфони има на българския пазар

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt