Каква стока се предлага на пазара?

В магазините можете да си купите всякакви инструменти, ножове, обувки, спално бельо от памук и други, облекло, мебели, бои и т.н.

Какви принадлежности за смартфон да си купя?

Вероятно сте се чудили какви са възможностите, които предлагат магазините, за предпазване на мобилното ви устройство от всяко нежелано въздействие. Калъфчетата са подходящи аксесоари за тази цел. Продават се в различни цветове и форма. Кейсове, гръбчета, бъмпери, а моите любими са тип тефтер. Вашият телефон заслужава тази грижа. Дали ще изберете калъфче или кейс зависи изключително от вашите лични предпочитания. Освен това е добре да си вземем резервна външна батерия за всеки случай.

Как да украся калъфа си?

Има много и различни начини да направите това. Най-лесно е с лак за нокти. Кейсовете се украсяват лесно на ивици директно с четчицата на лака, като можете да подберете цветовете по свой вкус. Друг начин е като направите точици с помощта на клечки за уши. Лакът съхне бързо и е много ефектен. Можете също да го изрисувате с различни форми и картинки по ваш избор. Друг начин е като го облепите със самозалепващи стикери. Можете още да залепите камъчета със силиконов пистолет.

За какъв случай може да подаря калъфче?

Когато избираме подарък, добре е да познаваме вкуса на човека, който ще го получи. Дали ще подберем цветно калъфче на сърчица за младо момиче или луксозен кожен калъф за улегнал мъж. Важен е поводът, по който ще го поднесем – рожден ден, сватба, годишнина или друг специален случай. Всички артикули имат етикети с марката и модела, за който са предназначени. Добре е да разполагаме с тези данни, тъй като ако сбъркаме, те няма да паснат на устройството и вероятно нашият близък ще бъде разочарован от подаръка. Ако обаче улучим стила, цвета и предпочитанията, това със сигурност ще се превърне в чудесна изненада.

Свързани

Мобилни устройства за моите нужди
Какво е силиконов калъф?

 

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt