Как да изберем подходящия калъф за телефон?

подходящия калъф за телефон

Ако вече сте си закупили скъп смартфон, правите ли достатъчно, за да го предпазите от бързо износване и захабяване? За да направите това, трябва да му изберете подходящ калъф, който да го предпази от драскотини и повреди.

Този аксесоар е от абсолютна необходимост за апарата ви и не струва скъпо. На пазара има огромно разнообразие от калъфи за телефони, а следните няколко точки ще ви помогнат да изберете най-подходящия:

 

  • Изберете калъф според защитата, която ви е необходима. Ако например сте свикнали да пъхате телефона в чантата, заедно с ключове, монети или козметика, в такъв случай ви е необходим калъф, който да го предпази от драскотини. Ако често ви се случва да изтървате неща, по-добре изберете твърд, солиден калъф, който може да устои на удари. Други калъфи предлагат добра защита от прах, вода, сняг и други, така че изберете калъф според обстоятелствата, сред които живеете.

 

  • Купете си калъф, специално създаден за вашия модел смартфон. По този начин ще си осигурите достъп до всички необходими контроли и портове.

 

  • Ако нямате джобове или чанти, където да носите апарата си, можете да изберете калъф със закопчалка за колан.

 

  • Защитата на екрана е особено важна, тъй като надрасканите и счупени екрани правят телефона неизползваем. В същото време се уверете, че вграденият протектор за екран ви позволява да използвате тъч-скрийн функциите. Ако имате проблеми с тях, си купете друг протектор за екрана.

 

  • Ако харесвате биещите на очи телефони, можете да си закупите калъф, който е с привлекателни картини или вградени кристали, каквито се предлагат в онлайн Яхтената колекция. Някои калъфи и кейсове могат дори да се персонализират с избрана от вас снимка или картина.
    Преди да закупите вашия калъф, направете собствено проучване на отделните опции, тъй като всеки вид калъф си има предимства и недостатъци.

Свързани

Защо калъфът за телефон е идеален подарък?
От какви материали са направени калъфите за телефони?
Какви са характеристиките на качествения кейсове?

Рейтинг
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 глас, средно: 0,00 от 5)
Loading...

Comments are closed.

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt