Samsung Galaxy S3 и Galaxy S4 Mini

Samsung Galaxy S3

Samsung Galaxy S3

Samsung Galaxy S3 е с интересен дизайн и много специфични функции, които улесняват потребителите. Производителите са решили да взаимстват ултра-тънкия му дизайн от природата. С негова помощ хората могат да запечатат и споделят прекрасните моменти от живота си. Екранът е с размери 4.8 инча, което го нарежда сред най-големите на пазара.

С мощния си процесор от 1.4GHz, Galaxy S3 е двойно по-бърз от S2. Резолюцията на този смартфон е 720 x 1280 пиксела, което означава, че можете да се наслаждавате на пълната гама цветове – такава, каквато я намираме в истинския живот.

Една от най-интересните характеристики на Galaxy S3 е функцията за директно обаждане, което се задейства щом повдигнете телефона до ухото си.

Смартфонът ще набере номера на човека, с когото си пишете в момента. Не по-малко практична функция е Smart Stay, която позволява на смартфона да разпознае кога гледате екрана му, за да поддържа изображението ярко.

S Voice е друга функция, която позволява на потребителя да общува със смартфона си, като контролира с гласа си силата на музиката, камерата, алармата и др. S Beam от своя страна позволява при допиране на задните капаци на два смартфона S3, да прехвърляте информация, от рода на контакти, документи, музика, клипове и др. от единия смартфон на другия.

Това са само част от невероятните функции на този мобилен апарат, които със сигурност ще направят живота ви по-забавен и приятен. За да защитите вашия Samsung Galaxy S3 от всякакви повреди, потърсете качествените аксесоари от Яхтената колекция.

Samsung Galaxy S4 Mini

Както всички смартфони на Samsung, Galaxy S4 Mini е с изключителен, утра-тънък и елегантен дизайн. Тази мини версия помага на потребителите да го носят навсякъде със себе си, тъй като лесно могат да го поберат във всеки джоб.
Въпреки малките размери, екранът му е с размери 4,3 инча, което предполага, че с него можете да извършвате всички неща, характерни за по-големите смартфони. Сред характеристиките му са голяма памет, мощен процесор, висока разделителна способност на камерата.

Малкият размер предполага по-голямо удобство по време на пътуване, ето защо производителите му са включили и специалната функция S Travel, която представлява туристически справочник с информация и препоръки, които ще са ви от полза по време на екскурзия или пътуване до всяка точка на света. Тя включва най-важните забележителности, места за хранене и други интересни точки, които си заслужава да посетите и замества работата на екскурзовод или личен асистент.

S Health е приложение, което ви позволява да следите здравословното си състояние. Ако винаги сте искали да имате личен треньор, S Health ще го замени и винаги ще бъде до вас.

Други характеристики са HomeSync за споделяне, Samsung Link за връзка между различните апарати Samsung, както и Group Play, която позволява споделяне с приятелите ви в групата и включва опции като общи игри, създаване на фотоколажи, система от високоговорители и други.

Свързани

телефони втора ръка
Смартфоните и тяхната защита
смартфони на Samsung
Samsung Galaxy A5 и Galaxy J1

Рейтинг
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 глас, средно: 0,00 от 5)
Loading...

Comments are closed.

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt