Samsung Galaxy A5 и Samsung Galaxy J1

Samsung Galaxy A5

Samsung Galaxy A5

Акцентът на този смартфон пада върху селфитата, защото Galaxy A5 е най-добрият апарат за смарт селфи, произведен от Samsung. Екранът на телефона е широк 5 инча, а корпусът му е изцяло метален с елегантен и иновативен дизайн, създаден за млади хора.

Селфи функцията е усъвършенствана дотолкова, че не се налага да докосвате бутон на екрана. Достатъчно е да задействате камерата с длан или дори с глас и можете да се радвате на снимките си. Дори и когато се налага да се снимате с голяма група хора, те могат да се поберат на голяма панорамна снимка.

Телефонът позволява както създаването на панорамен портрет до 110°, така и на панорамен пейзаж до 120° с добавени функции за автоматично коригиране.
Друга забавна селфи функция е GIF анимацията, която позволява да правите до 20 снимки една след друга, за да хванете точния момент. Адаптивният дисплей ви дава възможност да виждате реалните цветове.

Аудио функцията на Galaxy A5 автоматично регулира силата на звука в зависимост от околния шум. Батерията има режим за утра-спестяване, който изключва функциите, които не се ползват в момента, за да гарантират по-дългия живот на батерията.

Мощният четириядрен процесор гарантира безпроблемно ползване на всички приложения, слушане на любимата музика, гледане на филми и други задачи. LTE Cat 4 ви позволява да теглите файлове от интернет със светкавична скорост.

Samsung Galaxy J1 (2016) Duos

Последният модел смартфон Samsung вече е достъпен на пазара от януари, 2016 г. Като най-новият усъвършенстван модел апарати, Galaxy J1 предоставя още по-реалистично преживяване откъм цветово възпроизвеждане, функции и спецификации. Широкият 4,5 инча дисплей и голямата резолюция създават впечатлението за образи, които можете да пипнете с ръка.

Двете камери, задна (5 MP) и предна (2 MP) предоставят възможност за безшумно снимане и добро качество на снимките и видеото, дори и в слабо-осветени помещения. Батерията също е подобрена с капацитет от 2050 mAh, което позволява ползването на смартфона по-дълго от всякога.

Утра-енергоспестяващият режим ви предоставя възможността да продължите да ползвате апарата дълго, след като се появят първите индикации за падаща батерия. В режим на разговори, батерията издържа до 12 часа, а при аудио възпроизвеждане – до цели 39 часа.

Четириядреният процесор с 1.3 Ghz честота спомага за безпрепятствено сърфиране, теглене и игри с неузнаваема скорост.

Galaxy J1 има и смарт мениджер, с чиято помощ можете да следите и контролирате всички важни функции на апарата, като ниво на батерията, свободно място в RAM паметта, защита и др. Смартфонът предоставя възможност и за добавяне на външна памет до 128 GB.

Недостатък в този модел е липсата на услугите S-Voice и Mobile TV, каквито предлага Samsung Galaxy S3. Новият апарат е достъпен в три различни цвята – бял, черен и златист.

Свързани

телефони втора ръка
Смартфоните и тяхната защита
смартфони на Samsung
Galaxy S3 и Galaxy S4 Mini

 

Рейтинг
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 глас, средно: 0,00 от 5)
Loading...

Comments are closed.

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt