Булсатком Телефони

Булсатком Телефони

Булсатком е сравнително нов сателитен оператор, който обаче все повече разширява покритието си в страната и се ползва от внушителните 900 хиляди домакинства.

Операторът стартира с четвърто поколение мобилна мрежа 4G по LTE стандарт, която мрежа вече има покритие както в по-големите, така и в по-малките населени места.

Уникалното за този мобилен оператор е планираното за началото на 2016 г. изстрелване на собствен спътник, който ще е първият по рода си за България.

Друго нововъведение ще е възможността всички мобилни телефони приемници – таблети, смартфони, лаптопи и други да приемат IPTV услуги, подобни на сателитната телевизия.

Компанията разработва и специални приложения за гласови услуги.

Собствениците на Android и iOS устройства могат да изтеглят специално приложение, наречено Булсатком ТВ за гледане на телевизия на техните смартфони или лаптопи.

Независимо къде се намират и независимо с каква мрежа работи мобилното им устройство, дали с LAN, 3G, Cable, Fiber,WIFI, или LTE, потребителите могат да гледат неограничено телевизия чрез интернет.

Друга възможност за потребителите на Булсатком, които използват смартфони, е използването им като домашен телефон.

Благодарение на OTT /over the top/ приложенията, можете да използвате всички гласови услуги, които Булсатком предлага.

Интересни са и ежегодните томболи, които операторът предлага с множество награди, сред които са смартфоните Samsung Galaxy S dual SIM.

Добрата новина е, че независимо към какъв вид мрежа е свързано мобилното Ви устройство, чрез мобилното приложение, което може да се изтегли от Google Play онлайн магазина и с регистрацията на сайта на Булсатком за създаване на собствен профил, потребителите могат да се възползват от Fusion пакета с достъп до видеотека и 25 HD канала.

Тъй като интернет телевизията има изключително голям потенциал за развитие в България, компанията бързо печели позиции и се разраства, което от своя страна води и до по-ниски цени на IPTV, както и до добавянето на все повече допълнителни услуги към тях.

Свързани

Виваком Телефони
Mtel смартфони
Теленор и смартфоните

Мобилни пакети и топ оферти на Мтел
Оферти за клиентите на Vivacom

Рейтинг
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 (1 глас, средно: 5,00 от 5)
Loading...

Comments are closed.

Цената на доставка е 3,90 лв

Econt